Loader
Over
142
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-142,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Over

Voetsporen

Mijn voetsporen?

Schoenen maken is mijn grote passie. Enkele steekwoorden op een rij die bij mij passen?

 

technicus // gepassioneerd schoenmaker // problem solver // medicus // adviseur // ondernemer // art creator //

 

Wat veel mensen niet weten, is dat er heel veel komt kijken bij het maken van een paar orthopedische schoenen. Er is veel kennis nodig om een klant ‘van a tot z’ te kunnen helpen. Ik help u graag!

De combinatie van jarenlange ervaring en een breed pakket van medische kennis is noodzakelijk om in de behandelkamer te kunnen werken. Dit past bij mij, ik ben zeer blij om dit vak uit te oefenen. En hoe mooi is, wanneer ik uiteindelijk bij iemand een lach op het gezicht kan bezorgen?

 

Lobke Wesselink, Foot Care Solutions

Over verdiepen
Over schoenmaker
Voetsporen

Schoenmaker blijf bij je leest…

Op 21-jarige leeftijd ben ik begonnen aan de creatieve opleiding Ambachtelijk Schoenmaken in Nieuwegein bij de SVGB. Hier heb ik de basis van het schoenmaken mogen leren.

Op de DHTA in Utrecht ben ik, naast een fulltime baan, begonnen aan de opleiding; Orthopedisch Schoentechnische Voorzieningen. Het ‘schachten en onderwerken maken’ heb ik van mijn toenmalige leermeester geleerd. Helaas bestaat deze opleiding niet meer. Daarom heb ik inmiddels zelf een dergelijke training ontwikkeld. Ik bied anderen de mogelijkheid om een training bij mij te volgen genaamd ‘schachten en onderwerken maken’.

In de praktijk heb ik verder veel ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik het diploma ‘leestenmaken’ behaald.  In 2014 ben ik afgestudeerd. De schooltas kon de boom in! Sindsdien ben ik volop aan het werk en geef ik diverse schoentechnische trainingen aan andere orthopedische schoentechnici.

Voetsporen

Verdiep je in de mode van nu….

Food Care Solutions kiest niet zomaar een standaard model uit een boekje. Wij nemen de tijd om de schoen zelf te ontwerpen en denken daarbij altijd ‘out of the box’.

Dat is iets wat bij weinig bedrijven zo gebeurt. Of de kennis is er niet, of de tijd ontbreekt of het gaat om snelle inkomsten. Die denkwijzen zijn op de lange termijn altijd negatief.

Lobke Wesselink van Foot Care Solutions heeft ruim 17 jaar voor verschillende grote en kleine bedrijven gewerkt. Inmiddels weet ze goed waar ze voor staat en hoe ze mensen het liefst wil helpen.

Voetsporen
Custom made

Unieke voeten vragen om passende oplossingen

image0
image1
IMG_9763
IMG_9782