Loader
Garantie en tevredenheid
909
page-template-default,page,page-id-909,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Garantie en tevredenheid

Garantie en onderhoud
Op uw schoenen geldt een garantie van drie maanden op de pasvorm en zes maanden op materiaal bij normaal gebruik. Tijdig onderhoud van uw schoenen is noodzakelijk voor de levensduur. Denk daarbij aan het verzorgen van het leer en het tijdig vervangen van zolen en hakken. Bij het afleveren krijgt u altijd advies en kosteloos schoenverzorging mee.

Foot Care Solutions is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het onjuist gebruik van, of het aanbrengen van aanpassingen aan, de door haar geleverde producten. Mocht dit wel het geval zijn dan vervalt de garantie.

 

Tevredenheid
Na het leveren van uw medisch hulpmiddel wordt er gevraagd of u (al dan niet anoniem) mee wilt werken aan ons klanttevredenheidsonderzoek (het KTO). Hier kunt u aangeven hoe u onze dienstverlening en het uiteindelijk product heeft ervaren. We hopen dat u hier aan mee wilt werken. Want een positief woord, doet iedereen goed…

Mocht u, ondanks onze goede zorgen, onverhoopt toch ontevreden zijn? Dan vernemen wij dit graag in een persoonlijk gesprek. Op deze manier kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Heeft dit voor u alsnog onvoldoende resultaat opgeleverd? Dan kunt u via deze link een online klachtenformulier invullen.