Loader
Covid-19
585
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-585,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Covid-19

Covid-19

Covid-19

Om de gezondheid en veiligheid van een ieder voorop te stellen, volgen wij de strenge richtlijnen van het RIVM uiteraard op. Daaraan mag niet getwijfeld worden.

In ons werk is fysiek contact soms noodzakelijk. Wees niet bang, want met de juiste beschermingsmiddelen is dit heel erg goed te doen.

Hygiëne is en blijft altijd een standaard onderdeel bij het werken in onze behandelkamer. Na elk klantbezoek wordt onze aanmeetruimte gereinigd. Datzelfde geldt ook voor het afnemen van de apparatuur.

Voor het maken van blauwdrukken werken wij uitsluitend met podotracks. Na het wassen van de handen maken wij deze droog met papieren doekjes.

Het spreekt voor zich dat u zorgt voor schone voeten en wij voor handschoenen.

 

Tot slot: helaas geven we geen hand meer, maar de vriendelijke groeten van Foot Care Solutions blijven natuurlijk altijd!

Lobke Wesselink
Voetstappen

Ben je benieuwd of wij iets
voor jou kunnen betekenen?