Loader
Bedrijfsruimte
813
post-template-default,single,single-post,postid-813,single-format-gallery,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-theme-ver-22.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Bedrijfsruimte

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de bedrijfsruimte van Foot Care Solutions in Heerde op orde te maken. In het prachtige bedrijvencentrum aan de Molenweg 26 mogen wij ons werk doen. Daar zijn we erg dankbaar voor.

In dit pand zijn diverse ondernemers werkzaam. Zo zit hier onder andere een biologische broodbakkerij, een buitensportwinkel, een tandartsenpraktijk en een advocatenkantoor. Ook is er een lifestyle coach actief en worden er automaterialen verkocht. Er is tevens een sportschool (kickboxing) te vinden en er doen ondernemers aan vastgoedbeheer en journalistiek.

Daarbij is dit een fijne plek nabij de bosrand met voldoende parkeergelegenheid. Uiteraard is de bedrijfsruimte van Foot Care Solutions ook rolstoelvriendelijk.